BrabantZorg

Klik om naar BrabantZorg te gaan

 

 

 

Wijkteam BrabantZorg Thuiszorg Park Paviljoen Hulsthof 

BrabantZorg heeft in Uden en omgeving verschillende wijkteams samengesteld die zich richten op het verlenen van zorg aan huis. Indien de behoefte ontstaat, kunt u dus snel en eenvoudig de hulp van BrabantZorg inschakelen. Voor Park Paviljoen Hulsthof is een geheel nieuw team geformeerd.

Evenals bij de andere wijkteams, bestaat ook dit team uit een kleine groep verzorgenden en verpleegkundigen. Hierdoor krijgt u steeds dezelfde gezichten over de vloer. Dit zorgt voor een persoonlijk contact tussen u en onze medewerkers. Zij kennen u en u kent hen. We vinden het belangrijk dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Op professionele wijze zetten onze medewerkers zich daarvoor in.

Wat kan ons team betekenen voor Park Paviljoen Hulsthof?

Persoonlijke Verzorging

Ons team biedt u ondersteuning bij de dagelijkse dingen die niet meer zo vanzelfsprekend zijn. Onze verzorgenden helpen u bijvoorbeeld met douchen, aan- en uitkleden, inname van medicijnen en toiletbezoek.

Verpleging

Veel verpleegkundige handelingen kunnen onze verpleegkundigen prima bij u thuis uitvoeren. Wondverzorging bijvoorbeeld, maar ook het geven van injecties, advies over hulpmiddelen en medicijngebruik, incontinentieproblemen en het leren omgaan met een ziekte of handicap. Bij complexe zorgvragen kunnen onze medewerkers het Regionaal Verpleegkundige Team van BrabantZorg inschakelen. Zij verrichten specialistische handelingen aanvullend op de al aanwezige zorg.

Huishoudelijke hulp

Heeft u (tijdelijk) extra hulp nodig in het huishouden? BrabantZorg kan u ondersteunen bij het schoonmaken van uw woning of appartement. Ook kunnen we u hulp bieden bij andere huishoudelijke activiteiten zoals wassen en strijken.

Zorg en dienstverlening aan huis bij dementie

Voor cliënten met de diagnose dementie beschikt BrabantZorg over een gespecialiseerd thuiszorgteam. Dit team werkt belevingsgericht en geeft adviezen en praktische tips aan cliënten en mantelzorgers om het leven thuis makkelijker te maken.

Zorg in de laatste levensfase

Deze zorg is voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn. De zorg is vooral gericht op sociale, psychologische en spirituele aspecten. Daarnaast is er veel aandacht voor het beheersen van de pijn en andere symptomen van de ziekte. Veiligheid, comfort en een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven voor u en uw naasten staan hierin centraal.

Personenalarmering

Onze personenalarmering kan u dat beetje extra gevoel van veiligheid bieden. Met één druk op de knop heeft u professionele hulp uit wijkteam Park Paviljoen Hulsthof in huis als u onverwacht iets overkomt.

BrabantZorg Expertise

BrabantZorg biedt een breed pakket aan zorg en dienstverlening. Thuiszorgteam Park Paviljoen Hulsthof werkt nauw samen met onze gespecialiseerde behandelaars. BrabantZorg Expertise biedt behandeling, begeleiding en consultatie. Wij beschikken over de volgende specialismen die u ook thuis kunnen behandelen en/of begeleiden.

 • Specialist Ouderengeneeskunde
 • Fysiotherapie
 • Ergotherapie
 • Logopedie
 • Diëtetiek
 • Bewegingsbegeleiding
 • Psychologie
 • Maatschappelijk werk
 • Geestelijke verzorging
 • Parkinson-consulent
 • NAH-consulent
 • Gespecialiseerd verpleegkundigen (wondverzorging, longzorg en continentiezorg)
 • Belevingsgerichte zorg
 • Video Interactie Begeleiding

Zo schakelt u BrabantZorg Thuiszorg in

Als het nodig is, kan BrabantZorg u vrijwel direct de gewenste thuiszorg bieden. Wij hebben geen wachtlijsten. Neem contact met ons op, zodat we samen kunnen bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

BrabantZorg Thuiszorg

Telefoon: 088 – 99 85 555

E-mail: klantenservice@brabantzorg.eu

www.brabantzorg.eu/thuiszorg