Wonen

logo_Park_Paviljoen_Hulsthof_FC

Park Paviljoen Hulsthof ligt aan de Pastoor Van Doornstraat in Uden. Het is een kleinschalig project. Met in totaal 16 appartementen zullen alle bewoners elkaar al snel leren kennen en is het een overzichtelijke groep. Een aantal appartementen is koop en een aantal is huur.

Wonen in Park Paviljoen Hulsthof is wonen in moderne, goed uitgeruste en goed geïsoleerde appartementen, die voorzien zijn van alle gemakken. Bovendien kiest u voor een goed verzorgde toekomst want de appartementen voldoen aan de hoogste eisen die gesteld worden aan woningen. Het is prettig om te weten dat de appartementen zijn voorbereid op het ontvangen van zorg, voor het geval dat dat onverhoopt nodig wordt voor u of uw partner.

Onderlinge contacten met medebewoners worden bevorderd door de ligging van de appartementen ten opzichte van elkaar én door het faciliteren en stimuleren van gezamenlijke activiteiten. Er is een gemeenschappelijke ruimte beschikbaar, alle appartementen zijn georiënteerd op het park, er zijn gezamenlijke voorzieningen, de parktuin is voor algemeen gebruik en de terrassen zijn verbonden door het looppad.

Het gebouw is duurzaam opgebouwd met gebruik van veel natuurlijke materialen. Het heeft een groen vegetatiedak, past in de groene omgeving en is onderhoudsvriendelijk.

1. Het gebouw

Er zijn 16 appartementen: 8 op de begane grond en 8 op de verdieping. De appartementen op de verdieping zijn met de lift te bereiken.

141013, Techn. plattegrond

Schematische plattegronden, wijzigingen voorbehouden

 

2. De appartementen.

Er zijn 4 types appartementen. Alle appartementen hebben twee slaapkamers, een badkamer, een woonkamer met een open keuken en een entree. Sommige appartementen hebben een extra berging en/of een apart gastentoilet. Alle appartementen zijn georiënteerd op het park en hebben aan de tuinzijde veel glas voor extra veel lichtinval. Aan de tuinzijde van de woonkamer liggen ook de terrassen en balkons.

Type A, 80 m2

Type B, 59 m2

Type C, 71 m2

Type D, 59 m2

3. De terrassen

De appartementen op de begane grond hebben grote terrassen. De terrassen zijn van elkaar gescheiden door steenkorven met lichtgekleurde natuurstenen. De terrassen lopen direct over in de parktuin, waar ze via het looppad met elkaar zijn verbonden.

4. De balkons

De appartementen op de verdieping hebben ruime balkons. Vanuit de woonkamer komt u direct uit op het grote balkon, waar u een schitterend uitzicht heeft over de natuur van het park.

5. De domotica

Alle appartementen worden voorzien van de modernste technieken om het leven te vergemakkelijken. Dit houdt o.a. in dat u via een beeldscherm met anderen in het gebouw, familie, vrienden of met de verzorging kunt spreken, waar ook ter wereld. Ook kunt u zeer eenvoudig allerlei verschillende apparaten bedienen en kunt u de poort of de deur op afstand open maken. Dit noemt men domotica. Domotica wordt ook steeds belangrijker voor zorgverleners. Zij kunnen in geval van nood direct met u spreken, zien wat er aan de hand is en meteen de juiste hulp bieden.

6. De zorg 7 dagen per week, 24 uur per dag nabij

Op de locatie is ook een vestiging van Labyrint aanwezig. In samenwerking met BrabantZorg zorgt Labyrint voor een snelle opvolging van een noodoproep.

7. Een scootmobiel

Op de begane grond zijn bergingen voorzien. Deze bergingen zijn bedoeld voor spullen die men niet zo vaak nodig heeft maar bijvoorbeeld ook voor een scootmobiel. Voor het opladen van scootmobielen zijn elektrische oplaadpunten voorzien. Het is ook mogelijk om met de scootmobiel eenvoudig via de lift, in het appartement te komen en daar de scootmobiel te stallen en op te laden.

8. De toegankelijkheid

De looppaden van algemene ruimtes zijn breed, vlak, stroef en goed verlicht. Toegangsdeuren gaan automatisch open en dicht en ze zijn breed zodat men er met een rollator of rolstoel makkelijk doorheen kan. De lift is ruim en daardoor goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers, scootmobielen en eventuele ambulancediensten. De parkeerplaatsen zijn overzichtelijk, goed toegankelijk en goed verlicht. De poort en de belangrijkste toegangsdeuren zijn op afstand te bedienen vanuit het appartement of met de afstandsbediening.